Nyheter

Glad midsommar!

Nu laddar vi upp inför midsommar! Små grodor, karuseller och musikanter. Lär er sångerna och dansa med Bamse och hans vänner. Alla låtar är textade så det är lätt att hänga med!
 

Vi äro musikanter

 

Prästens lilla kråka

 

Små grodorna

 

Karusellen

 

Bamse på inspirationsturné!

Bamse är på turné i Sverige för att få inspiration inför höstens föreställningar. Samtliga av turnéns arenor får besök och Bamse passar även på att hälsa på några av sina fans!

Så här såg det till exempel ut när Bamse besökte NWT studion i Karlstad. (http://nwt.se/noje/2017/05/16/bamse-och-varldens-starkaste-man)

Nu är Bamse och hans vänner laddade och ser fram emot att träffa barnen. Se när Bamse kommer till din ort här. 

 

 

 

 

Bamse kommer till Bråvalla

Den som är stark måste också vara snäll!

Årets Bråvalla festival inleds av ett gäng som de flesta av oss umgicks flitigt med under uppväxten. Bamse tar med sig alla hans vänner och drar till Bråvalla.

Tillsammans kommer Bamse och hans Vänner att framföra en sång- och dansföreställning laddad med nostalgiska barnvisor. Förhoppningsvis blir Lille Skutt inte alltför rädd inför hans troligtvis största spelning någonsin.

För mer information om Bråvalla Festivalen hänvisar vi till www.bravallafestival.se

Bamse besöker Frölle & Scandinaivum

Vilket kalas!

Bamse och hans vänner besökte derbymatchen mellan Frölunda Indians och Färjestad. För barnen blev det lite disco med Bamse & Frölle, och sedan blev det en uppvisning av Bamse & hans vänner på isen.

Nu ser vi fram emot hösten när det är vi som spelar i Scandinavium den 11 november. Fast då blir det inte på is utan på scen!

Biljetter till spelningen på Scandinavium hittar du här!

  
 

Nu presenterar vi Bamse sång & dansföreställning!

Följ med på en bubblande barnföreställning med Bamse och hans vänner som sjunger och dansar till kända barnsånger. Det kommer bli omöjligt att sitta still! I föreställningen får vi träffa häxans dotter Lova som tillsammans med Bamse och hans vänner låter oss dansa och sjunga tillsammans. Föreställningen passar liten som stor med sing-a-long sinnet redo! Visste ni föresten att Lille Skutt tycker om att göra vågen och att Farmors favoritsång är Macarena?

Efter föreställningen är det Meet n’ Greet med karaktärerna, kanske vill ni passa på att få en bild eller två tillsammans?

Bamses Sång- och Dans föreställning kommer anordnas av lokala arrangörer på respektive ort. Är du arrangör och vill ha föreställningen på er ort? Ta gärna kontakt med oss här.

Bamse åker på turné i nästa höst!

Vem är egentligen starkast, Bamse eller Magnus Samuelsson? Efter att ha spelat 13 föreställningar i Stockholm tar Bamse för första gången med sina vänner på turné runt om i Sverige med “Bamse och världens starkaste man”. Den nyskrivna familjeföreställningen, åker på Sverigeturné hösten 2017.

– Det känns väldigt kul att åka på Sverigeturné i höst. Vi kommer med en riktig familjeföreställning med stor produktion, härliga effekter och bra sensmoral och vi är mycket laddade över att få sprida lite Bamse över staden, säger Kenny producent av föreställningen.

“Bamse och världens starkaste man” är skriven av komikern, skådespelaren och manusförfattaren Peter Magnusson med musik komponerad av Martin Stenmarck. Rösterna i föreställningen är inspelade av samma skådespelare som gör rösterna i de senaste filmerna och som berättare hör vi den numera klassiska Tomas Bolme.

– Jag är själv uppväxt med Bamses äventyr upplästa av mina föräldrar. Så när jag fick frågan om en roll i ”Bamse och världens starkaste man” så var det ingen tvekan. Det är dessutom väldigt roligt att få jobba med barn som publik, säger Magnus Samuelsson.

– Som gammalt Bamse-fan sen tidigt 80-tal är det en stor ära att få gå in i hans och hans vänners värld och få hjälpa till att hitta på nya äventyr. Bamse är en unik seriefigur inte minst på grund av att karaktärerna alltid följt med sin tid och vågat ta upp aktuella ämnen. I den här historien berör vi bland annat det här med att stå upp för sig själv och att stå emot när andra är dumma, säger Peter Magnusson.

Under 2016 firar Bamse 50 år och är fortfarande en av världens mest älskade björnar med flera dundersuccéer i bagaget, senast med filmen ”Bamse och häxans dotter” som har premiär på juldagen.

– Att få jobba med Bamse och hans fantastiska värld har varit en riktigt häftig upplevelse. Det skall bli kul att få skicka iväg produktionen på turné runt om i landet så fler får uppleva den föreställning vi är så stolta över, säger Martin Stenmarck.

Biljetterna släpps den 9 december via www.bamselive.se.