Nyheter

Glad midsommar!

Nu laddar vi upp inför midsommar! Små grodor, karuseller och musikanter. Lär er sångerna och dansa med Bamse och hans vänner. Alla låtar är textade så det är lätt att hänga med!
 

Vi äro musikanter

 

Prästens lilla kråka

 

Små grodorna

 

Karusellen

 

Bamse på inspirationsturné!

Bamse är på turné i Sverige för att få inspiration inför höstens föreställningar. Samtliga av turnéns arenor får besök och Bamse passar även på att hälsa på några av sina fans!

Så här såg det till exempel ut när Bamse besökte NWT studion i Karlstad. (http://nwt.se/noje/2017/05/16/bamse-och-varldens-starkaste-man)

Nu är Bamse och hans vänner laddade och ser fram emot att träffa barnen. Se när Bamse kommer till din ort här. 

 

 

 

 

Bamse kommer till Bråvalla

Den som är stark måste också vara snäll!

Årets Bråvalla festival inleds av ett gäng som de flesta av oss umgicks flitigt med under uppväxten. Bamse tar med sig alla hans vänner och drar till Bråvalla.

Tillsammans kommer Bamse och hans Vänner att framföra en sång- och dansföreställning laddad med nostalgiska barnvisor. Förhoppningsvis blir Lille Skutt inte alltför rädd inför hans troligtvis största spelning någonsin.

För mer information om Bråvalla Festivalen hänvisar vi till www.bravallafestival.se

Bamse besöker Frölle & Scandinaivum

Vilket kalas!

Bamse och hans vänner besökte derbymatchen mellan Frölunda Indians och Färjestad. För barnen blev det lite disco med Bamse & Frölle, och sedan blev det en uppvisning av Bamse & hans vänner på isen.

Nu ser vi fram emot hösten när det är vi som spelar i Scandinavium den 11 november. Fast då blir det inte på is utan på scen!

Biljetter till spelningen på Scandinavium hittar du här!